.

gallery/logo

Menu

gallery/whatsapp

.

gallery/facebook

.

Toelichting vooraf:

Wanneer ik schilder op locatie, neem ik alle benodigdheden zelf mee. Bij muurschilderingen werk ik het liefst op een gladde muur, een lichte structuur of goed vastzittend behang is uitsluitend na overleg mogelijk.

Bij het maken van een offerte is het fijn om vooraf enkele voorbeelden te ontvangen. Hoe meer informatie ik heb, des te beter ik een inschatting kan maken voor een prijs.

De schilderingen worden gemaakt met acrylverf, hiermee sneldrogend, zodat je kind 's avonds heerlijk weer in zijn eigen bed kan slapen. Na afronding van de werkzaamheden wordt alles natuurlijk weer schoon opgeleverd.

gallery/img-20160822-wa0004

Prijs Paneelschildering:

Naast het schilderen van muurschilderingen schilder ik ook nog panelen. Het voordeel van een paneel is dat je het altijd weer mee kunt nemen. Bijv. bij een verhuizing. Panelen zijn ook prima geschikt om als kraamcadeau te geven. Diverse maten zijn mogelijk.

Hierbij een richtprijs voor paneel schildering :

120x120 al vanaf €150,00 (excl. paneel en verzending)

(De prijzen hangen sterk af van de details en de tijd die nodig is voor de afwerking hiervan)

Prijs Muurschildering:

De prijs van de muurschildering is hoofdzakelijk afhankelijk van de tijd die het kost om de muurschildering te maken. 

Gemiddeld ligt de prijs tussen de €150,- en €300,-  (excl. reiskosten)

(De prijzen hangen sterk af van de details en de tijd die nodig is voor de afwerking hiervan)

Kleuradvies:

Wanneer je er niet uit kom met de kleurstelling in de rest van de ruimte of je wilt iets vernieuwends, moderns of verfrissends, kan ik tegen een kleine vergoeding ook helpen met een volledige kleuradvies.

Prijs Geboorteborden:

Het is mogelijk om een geboorteborden te laten maken voor je familie of vriendengroep. Graag zou ik vooraf enkele voorbeelden van plaatjes willen hebben om hier een beeld bij te vormen. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsindicatie voor je maken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Richtprijs voor geboorteborden van 120×100 cm met naam kost ongeveer € 120,- inclusief btw.

gallery/mario

Prijzen