Hoi, ik ben Joanne Wunderink (39). Als kind kon ik al uren bezig zijn met het maken van de meest uiteenlopende creaties op papier. Als er op de basisschool tijd over was na de verplichte werkjes mochten we altijd wat voor ons zelf gaan doen. Niet zo gek dus dat ik dan aan het eind van de week met een dik pak tekeningen thuiskwam.

Mijn vervolgopleiding was aan het Cibap in Zwolle. Hier kwam ik 22 jaar geleden voor het eerst in aanraking met het maken van muurschilderingen. Vanaf dat moment ben ik niet meer gestopt met schilderen.

Na mijn opleiding mocht ik naast mijn baan bij een woninginrichter hobbymatig al vele jaren de meest unieke creaties maken bij mensen thuis. Mede door de vele aanvragen en het plezier die ik er aan beleef heb ik in 2016 besloten bij de KVK naar binnen te stappen en me in te schrijven als zelfstandig ondernemer. Vanaf dat moment kon ik me volledig storten op het maken van muurschilderingen, paneelschilderingen en schilderijen. Een juiste keus. Hoeveel mensen kunnen nou eenmaal zeggen dat ze van hun hobby hun werk hebben gemaakt…

In mijn portfolio vind je een selectie van werken die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt.

Voor vragen en/of interesse ontvang ik graag een berichtje via mijn contactformulier.